W. de Jong & Zonen B.V. | Totaalleverancier van groen

Nieuws

Beurs Engeland: Elk jaar begin september zijn wij met een stand aanwezig op de  4-Oaks beurs.

Aanbod

W. de Jong & Zonen is uw partner voor een compleet groen assortiment. Wij leveren zowel uitgangsmateriaal voor de boomkwekerij als het totaal aanbod aan leverbaar plantgoed voor tuin-centra en hoveniers.

Snel contact

W. de Jong & Zonen B.V.
Reyerskoop 339
2771 BN Boskoop – Holland

T  : +31 (0) 172 214 144
E  : rob@wdejong.nl

Welkom op de website van W. de Jong

 Ons bedrijf gaat terug tot 1876 en blijft ook in deze tijd de ideale partner als leverancier van een totaal aanbod aan boomkwekerijprodcuten.

Sinds augustus 2014 zijn wij gevestigd aan het Reyerskoop 339.

Geschiedenis

Als boomkwekerij in 1876 gevestigd op een locatie in het centrum van Boskoop. Aan het einde van de 19e eeuw zijn wij gaan produceren op een tweede locatie in Boskoop. De activiteiten zijn in 1921 verder uitgebreid met export naar het Verenigd Koninkrijk.

Na 23 jaar aan de halve raak is W. de Jong & Zonen B.V. verhuisd naar Reijerskoop 339. Dit is 200 meter van de locatie waar de grondlegger, W. de Jong in 1876 begon met het telen van fruit- en siergewassen. Het teeltproces vindt voor een groot deel in eigen beheer plaats, waardoor wij u direct en uit eigen voorraad een zeer compleet en gevarieerd assortiment kunnen leveren.

Als groothandelsbedrijf bestaat onze klantenkring uit Tuincentra, Afhaalcentra en boomkwekers en verkopen wij niet aan particulieren. Een groot deel van onze producten worden eerst 2 jaar in de volle grond gekweekt en daarna 1 jaar in container doorgekweekt. Regelmatig wordt het sortiment dat wij verhandelen aangepast.

Assortiment / aanbod

Ons aanbod van boomkwekerijproducten is zeer ruim en divers. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse heesters, coniferen, klimplanten, vaste planten, grassen en bamboe.

look voor uitgangsmateriaal voor uw kwekerij of volgroeide soorten voor aanleg werkzaamheden is W. de Jong bv uw geschikte partner.

Informatie

Voor meer informatie svp mailen naar rob@wdejong.nl
of bellen op +31 (0) 172 214 144.

Adresgegevens
Reijerskoop 339
2771 BN Boskoop – Holland
Documenten
Links
Agentschap